Koif is uitzonderlijk gesloten op maandag 25/09, U kunt op dinsdag 26/09 uw bestelling plaatsen.

Over ons

Welkom bij Koif, uw nieuwe webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen.

Het gemak van de supermarkt, maar dan gewoon thuis

De vaatwastabletten zijn op, maar de winkel is gesloten? U hebt dringend een nieuwe elektrische tandenborstel nodig, maar u wilt niet naar de winkel? Dan bestelt u ze toch gewoon van thuis uit bij Koif! Extra voordeel: geen gesleur meer, want uw favoriete verzorgings- en huishoudproducten komen nu gewoon toe bij u thuis. Zo hoeft u niet dagenlang met de hand af te wassen omdat u geen tijd heeft om naar de winkel te gaan. Koif levert uw vaatwastabletten de volgende dag al!

Praktische vragen?

Heeft u vragen over een product of de prijs ervan? Wilt u graag meer weten over het plaatsen van een bestelling, de betaling of de bezorging? Wenst u een artikel te retourneren? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de praktische vragen.

Koif - Heeft u praktische vragen

Een kleine webshop waar klantenservice primeert

“Excuseer, waar staan de vaatwastabletten?” Begin maar eens te zoeken in een online webshop met honderden zoekresultaten. Omdat Koif een kleine webshop is, bent u bij ons geen nummer. Zo kunnen we aan iedere klant de juiste producten aanbieden tegen de beste prijs. Hoe? Dankzij onze kwaliteitsvolle klantenservice. Heeft u een vraag? Kan u iets niet vinden? Dat zou sterk zijn, maar contacteer dan gerust onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze producten en promoties? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwste artikelen, aanbiedingen en acties als eerste in uw mailbox!